Loading...

Ambient komercial dhe truall per qira ose shitje

Na kontaktoni

Pershkrimi

Ambient komercial dhe truall per qira ose shitje ne qytetin e Tiranes. Kjo prone eshte e vecante, pasi ka nje godine me siperfaqe 1000 m2, me lartesi 8 meter e pershtatshme per oficina, servis per mjete te tonazhit te rende.

Siperfaqe e oborrit eshte 3000 m2 e cila mund te perdoren per parkimin ose magazinim per materialet e ndertimit, etj.

Per me shume informacion, na kontaktoni!

Specialet

Vendodhja