Ambient komercial per qira ne rrugen Ibrahim Rugova

€4,000 per muaj

Description

Ambient komercial per qira ne rrugen Ibrahim Rugova.

Ndodhet ne nje ndertese cilesore dhe me akses ne rrugen kryesore.

Ambienti ka planimetri te rregullt drejtkendore, fasade xhami rreth 5.4 meter.

Qiradhenesi ka kushtin e parapagimit per periudhen 1-vjecare.

Komisioni i sherbimit per qiramarresin eshte 1/2 e qirase se muajit.

Per me shume info dhe nje vizite jeni te mirepritur.

Location