Ambient Komercial per Qira prane mbikalimit te Rinasit

€2,500 ne muaj

Pershkrimi

Ambient Komercial per Qira prane mbikalimit te Rinasit, ne nje godine prane rruges dytesore. Ambienti eshte i hapur dhe mund te sherbeje per magazinim, rrobaqepsi apo zyra te ndryshme. Ky ambient ndodhet ne katin e dyte te godines dhe ka mundesi organizimi te siperfaqes ne varesi te biznesit qe do te ushtrohet ne te.

Per me shume informacion apo per tju sshoqeruar prane ketij ambienti mund te na kontaktoni.

Features

Location