Ambient Komerial per qira ne Qytetin Studenti

1,000€ per muaj

Pershkrimi

Ambient Komerial per qira ne Qytetin Studenti, hapesire e pershtatshme per biznese te ndryshme. Ky ambient ka funksionuar si bar kafe por mund te funksionoj dhe per zyra te ndryshme, klinika apo studio. Ambienti ka gjithashtu nje verande shplodhese prej 200 m2.

Per ta pare nga afer kete ambient jeni te mirepritur.

Location