Ambient Zyrash per Qira prane Toptani Center

Na kontaktoni

Pershkrimi

Ambient Zyrash per Qira prane Toptani Center. Vendodhja e ketij ambienti eshte elitare, prane pedonales dhe pamje nga Kalaja e Tiranes. Ambienti ka drite natyrale maksimale, fale fasadave te medha prej xhami. Ai eshte pjese e nje qendre biznesi qe ka organizim te shkelqyer, duke ofruar sistem qendror kondicionim-aspirim, sherbime qendrore te mirembajtjes, recepsion ne katin perdhe 24/7, siguri, 2 ashensore e te tjere. Zona ku ndodhet ambienti ofron mundesi parkimi, menjehere pas Eurocol Bussines Center, parkimi i Bashkise Tirane, Toptani Center apo parkimi Hotel Plazza.

Ne brendesi te ambientit, do te gjeni zyra te dimensioneve te ndryshme, salla per mbjedhje, zyra individuale, kuzhine, vend per recepsion te brendshem, depo, tualet, etj. Ambienti eshte i mobiluar dhe i gatshem per perdorim (nese kerkohet i tille). Gjithashtu ai ka hapesira ndihmese teknike, per vendosjen e serverave apo pajisjeve te shperndarjes se internetit, linjave telefonike etj (dhe linja te gatshme per perdorim).
Siperfaqja totale e ambientit te cilat jane te gatshme per qiradhenie eshte 90-150m2 .
Cmimi i qirase per ambientin eshte 13-15 Euro/ m2/muaj, ne vartesi te elementeve te qiradhenies per te cilat palet do te bien dakort.

Per nje vizite prane ketij ambienti apo me shume detaje mund te na kontaktoni.

 

 

Location