Loading...

Ambient Zyrash per Qira prane Turdiu Center

1,900€ per muaj

Pershkrimi

Ambient Zyrash per Qira prane Turdiu Center, hapesire bosh dhe me ndricim natyral te bollshem. Kjo siperfaqe eshte me permasa 11m me 9.9 m dhe mund te modifikohet apo pershtatet ne varesi te biznesit qe do te ushtrohet ne te. Vendodhja eshte fantastike dhe pallati cilesor i sapoperfunduar. Ketij ambienti i pershtaten biznese te ndryshme si klinika, zyra juridike, marketimi, finance e te tjere.

Per nje vizite prane tij apo me shume detaje jeni te mirepritur.

Specialet

Vendodhja