Ambient Zyre ne ishbllok

1,100€ Per muaj

Pershkrimi

Ambient Zyre ne ishbllok ne nje pallat te ndertuar vitet e fundit. Ambienti eshte organizuar ne nje salle te madhe te hapur, 2 dhoma pune standarte, recepsion dhe 2 tualete. Ky ambient ka fasada xhami te medha cka mundeson reklamimin e biznesit qe do te ushtrohet ne te dhe drite natyrale te bollshme.

Per nje vizite prane tij mos hezitoni te na kontaktoni.

Location