Loading...

Ambient Zyre per shitje prane ishgardes

550,000€ ne muaj

Pershkrimi

Ambient Zyre per shitje prane ishgardes. Ambienti ndodhet ne katin e pare teknik te nje pallati relativisht te ri. Ky ambient ka funksionuar nder vite si bar-restorant por mund te pershtatet edhe per biznese te ndryshme si zyra, klinika, studio e te tjere. Ambienti ka mundesi te mire reklamimi dhe 10 m2 nga siperfaqja totale e tij jane te vendosura ne katin perdhe. Aktualisht siperfaqja e tij e brendshme eshte lene e hapur per tiu pershtatur biznesit qe do te ushtrohet ne te. Per cmimin e shitjes mund te na kontaktoni.

Per nje vizite prane tij apo me shume informacion mund te na kontaktoni.

Specialet

Vendodhja