Ambiente komerciale per qira ne Autostraden Tirane-Durres km4

€2,000 per muaj

Description

Ambiente komerciale per qira ne Autostraden Tirane-Durres km 4. Ambientet ndodhen ne 3 godina te ndara, te cilat kane mundesi bashkimi. Cdo godine ka siperfaqe 206 m2, permasat jane 12 me 17 meter, lartesia eshte 4.8 meter. Siperfaqe e truallit ne te cilin jane te ndertuara keto godina eshte 1750 m2.

Keto ambiente mund te sherbejne per magazinim ose punishte te vogla prodhimi. Avantash per keto ambiente eshte cmimi i mire dhe afersia qe kane me zonen e banuar nga te cilet mund te gjeni punonjes per biznesin tuaj.

Godinat mund te jepen edhe te vecanta.

Per me shume informacion dhe vizite prane tij, jeni te mirepritur!

Features

Location