Ambiente zyre per Qira prane ishbllokut

€2,300 Per muaj

Description

Ambiente zyre per Qira prane ishbllokut, ne katet e uleta te nje pallati ndertuar vitet e fundit. Ambienti ka funksionuar gjithmone per zyra por mund te pershtatet edhe per biznese te ndryshme si klinika, laboratore, estetik. Ambienti ka fasade nga rruga dhe mundesi reklamimi dhe hapesirat e brendshme jane te bera me kartonxhez.

Per nje vizite prane tij mund te na kontaktoni.

Location