Ambient magazine per Qira

€2,000 ne muaj

Description

Ambient magazine per Qira ne rrugen dytesore TR-DR, km 6 ne katin perdhe dhe nje shesh te madh parkimi ku mund te perdoret lehtesisht nga trailera te medha. Brenda kesaj magazine kemi nje dhome te ndare prej 60 m2 e cila mund te perdoret si zyre apo ambient ndihmes i vecuar. Magazina ka 2 hyrje njera me e larte se tjetra dhe lartesi 4.5 m. Gjithashtu objekti ka kamera monitorimi dhe roje 24 ore te perfshire ne cmim.

Per me shume informacion apo nje vizite prane ketij ambienti mos hezitoni te na kontaktoni.

Features

Location