Loading...

Apartament modern per qira prane Liqenit Artificial

Apartament modern per qira prane Liqenit Artificial

Apartament modern per qira prane Liqenit Artificial. Apartamenti eshte pjese e nje kompleksi cilesor, te gjelberuar dhe me siguri 24 ore. Apartamenti ka nje planimetri te organizuar me se miri dhe te shfrytezuar cdo hapesire te saj. Cilesia dhe bu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.