Apartament per shitje prane kopeshtit Botanikartamenti ndodhet ne nje pallat cilesor dhe te sapoperfunduar. Punimet jane shume te mira ndertesa eshte rrethuar per te krijuar kushtet e nje rezidence te sigurt dhe te administrueshme mire. 

Apartament per shitje prane kopeshtit Botanikartamenti ndodhet ne nje pallat cilesor dhe te sapoperfunduar. Punimet jane shume te mira ndertesa eshte rrethuar per te krijuar kushtet e nje rezidence te sigurt dhe te administrueshme mire. 

Apartament per shitje prane kopeshtit Botanik. Apartamenti ndodhet ne nje pallat cilesor dhe te sapoperfunduar. Punimet jane shume te mira ndertesa eshte rrethuar per te krijuar kushtet e nje rezidence te sigurt dhe te administrueshme mire. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.