Apartament/ Zyre per qira

€1,300 Per muaj

Description

Apartament/ Zyre per qira,

Apartamenti ka funksionuar gjithmone per zyra. Ai ka nje siperfaqe prej 150 m2, ne hapesirat e tij te brendshme ndodhen 3 ambiente pune+2 tualete. Apartamenti eshte i pajisur me sistem ngrohje-ftohje, ka nje orientim nga jugu dhe ndodhet ne nje pallat shume te mire te zones.

Per me shume informacion na kontaktoni.

Location