Loading...

Jepet me Qira Godine Komerciale

3,500€ ne muaj

Pershkrimi

Jepet me Qira Godine Komerciale e rrethuar me oborr privat. Godina ndodhet ne Sauk, buze rruge dhe vizibilitet te konsiderueshem. Dy katet e para jane aktualisht ne funksion si bar-restorant por mund te pershtaten lehtesisht ne varesi te biznesit tuaj. Godina ka 700 m2 truall perreth saj. Gjithashtu ajo eshte e pershtatshme per biznese te ndryshme si kopesht, shkolla apo qender kursesh. Pozicionimi i saj buze rruges i jep vlere reklamimit te biznesit tuaj dhe e favorizon ate. Kati I-re eshte 175 m2 dhe funksionon si bar-kafe. Kati 2-te ka siperfaqe 213 m2 dhe eshte i organizuar ne 1 salle te madhe dhe kuzhine e pajisur me gjithcka te re. Kati i 3-te dhe 4-rt jane apartamente banimi me siperfaqe 162m2 dhe 133 m2.

Per me shume informacion apo per ta pare nga afer kete godine mund te na kontaktoni.

Vendodhja