Loading...

Godine komerciale per qira ne autostraden Tirane-Durres

10,000€ per muaj

Pershkrimi

Godine komerciale per qira ne autostraden Tirane-Durres. Godina eshte e re dhe shume cilesore me fasade te ventiluar. Siperfaqja e saj eshte 2400 m2 truall, siperfaqe e ndertimit eshte 3340 m2, gjurma e ndertimit eshte 835 m2. Godina eshte 3 kateshe dhe nje kat nentoke me ndricim natyral. Kati nentoke ka lartesi 4 metra mund te perdoret per magazinim, garazhe, ambiente  prodhimi etj. Kati i perdhe ka lartesi 5.2 meter, dhe 2 katet e tjera nga 3.7 meter. Punimet brenda nuk jane perfunduar pasi jane lene te pershtaten me biznesin qe do te ushtrohet aty, jane bere disa ambiente zyrash moderne. Godina ka 2 ashensor te cilet jane te instaluar, njeri eshte industrial dhe tjetri me i vogel.

Godina eshte e pershtatshme per shume lloj biznesesh, showroom, zyra, prodhim etj. Vendodhja e saj eshte buze rruges kryesore para mbikalimit te Rinasit.

Cmimi eshte shume i mire per cilesine dhe pozicionin. Na kontaktoni!

Specialet

Vendodhja