Loading...

Godine komerciale per qira ne autostraden Tirane-Durres

Godine komerciale per qira ne autostraden Tirane-Durres

Godine komerciale per qira ne autostraden Tirane-Durres. Godina eshte e re dhe shume cilesore me fasade te ventiluar. Siperfaqja e saj eshte 2400 m2 truall, siperfaqe e ndertimit eshte 3340 m2, gjurma e ndertimit eshte 835 m2. Godina eshte 3 kateshe dhe nje kat nentoke me ndricim natyral.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.