Godine komerciale per qira

1,500€ Per muaj

Pershkrimi

Godine komerciale per qira, ne dalje te kombinatit 100 m nga rruga kryesore. Godina organizohet ne 3 kate dhe disponon vinc elektro-mekanik. Kati perdhe eshte rreth 300 m2 ndersa katet e siperme nga 400 m2. Ajo eshte multifunksionale si per prodhim, magazinim dhe kati fundit mund te sherbej dhe banim.

Per me shume informacion ose per nje vizite prane kesaj godine na kontaktoni.

Location