Godine per qira prane zones se Xhamllikut

6€ m2

Pershkrimi

Godine per qira prane zones se Xhamllikut. Godina eshte e projektuar ne 3 kate. Kati perdhe eshte gjysme nentoke qe mund te shfrytezohet per parkim dhe magazinim. Katet e siperm mund te perdoren per biznese te ndryshme si showroom, palester, mobileri, outlete te ndryshme. Cdo kat ka siperfaqe 400 m2 dhe cmimi i qirase eshte 6 euro/m2 bruto. Dy katet e siperme jane te lidhura me shkalle te brendshme kurse kati nendhe ka hyrje te vecante. Preferohet te jepet e gjitha per nje biznes.

Per nje vizite prane tij na kontaktoni.

Location