Jepen me qera dyqane prane ish parkut autobuzave

7€ per m2

Pershkrimi

Jepen me qera dyqane prane ish parkut autobuzave. Dyqanet jane pa ndarje ne nje siperfaqe te hapur qe i pershtaten bizneseve si supermarket, palester etj. Gjithashtu ambientet mund ne ndahen ne varesi te biznesit tuaj apo siperfaqes se deshiruar.  Ato kane fasada te medha xhami te pershtatshme per reklamim. Rezidenca eshte banuar dhe populluar tashme dhe ka cilesi si ne ndertim ashtu edhe ne organizimin e ambienteve te jashtme ndihmese si lulishte, veranda etj.

Per me shume informacion ose per nje vizit te mundshme mos hezitoni te na kontaktoni!

Features

Location