Loading...

Magazine per qira bashke me oborr prane sheshit Shqiponja

1,000€ per muaj

Pershkrimi

Magazine per qira bashke me oborr prane sheshit Shqiponja.

Magazina ka siperfaqe 300 m2, dhe oborr 700 m2.

E pershtatshme per magazinimin e materialeve industrial ose per servise te ndryshme.

Cmimi eshte shume i mire, pasi i bie 3 euro/m2 vetem per magazinen  dhe oborri mbetet free, ose me pak se 1 euro per m2 per te tere siperfaqen e shfrytezuar.

Per me shume info dhe nje vizite prane tij, jeni te mirepritur.

Specialet

Vendodhja