Loading...

Okazion Garazh per shitje nen kosto ndertimi

130,000€

Pershkrimi

Okazion! Garazh per shitje nen kosto ndertimi. Garazhi ndodhet ne nje pallat te mire ne nje zone te zhvilluar dhe infrastrukture te rregullt. Ambienti eshte i paperdorur me pare por, mund te shfrytezohet per ambiente magazinimi, prodhimi, palester, etj.

Ambienti ka hyrje me shkalla te gjera dhe te bollshme, mund ta ktheni edhe per garazhe pasi zona eshte mjaf e populluar dhe ka kerkesa per garazhde.

Cmimi eshte vetem 310 euro/m2.

Per me shume info, na kontaktoni.

Vendodhja