Restorant per qira

3,000€ Per muaj

Pershkrimi

Restorant per qira. Restoranti ndodhet ne nje zone shume te mire. Investimi per arredimin eshte i kendshem, cilesor dhe gati per te filluar aktivitetin. Siperfaqia e brendshme eshte 130 m2. Ka dhe rreth 60 m2 siperfaqe verande, te perfshire ne cmim.

Kushte eshte parapagim per cdo periudhe 1-vjecare.

Per me shume info dhe nje vizite prane tij, na kontaktoni.

Location