Shiten poste parkimi ne zonen Yzberishtit

155,000€

Pershkrimi

Shiten poste parkimi ne zonen e Yzberishtit prane pallateve Cabej. Ambienti ndodhet ne katin minus 1 per garazhe ose dhe magazinim. Siperfaqe bruto eshte 624m2 ndersa neto 344m2, mund te ndahet ne 24 garazhe. Zona eshte e populluar dhe ka kerkese te larte per garazhe. Mundesi shume e mire investimi.

Per informacion te detajuar, na kontaktoni.

Location