Loading...

Shitet Ambient Komercial prane Gardes

550,000€

Pershkrimi

Shitet Ambient Komercial prane Gardes, kati 1 mbi dyqanet ne nje pallat te ri. Ambienti ka funksionuar si biznese te ndryshme (aktualisht me qira) dhe hapesirat jane lehtesisht te modifikueshme pasi jane ndarje gipsi. Ky ambient mund te sherbeje si klinika, studio apo zyra te ndryshme dhe favorizohet nga fasadat e xhamit ne dy ane te pallatit. Gjithashtu ambienti ka hyrje te vecante nga kati perdhe si dhe 8m2 ne kete kat me fasade xhami dhe mundesi reklamimi te biznesit tuaj.

Per me shume informacion apo per ta pare nga afer kete ambient mund te na kontaktoni.

Vendodhja