Shitet Apartament 3+1 prane Librit Universitar

255,000€

Pershkrimi

Shitet Apartament 3+1 prane Librit Universitar, i pershtatshem per biznese te ndryshme si klinika, zyra e te tjere. Apartamenti ndodhet ne nje pallat ekzistues, kati mbi dyqane dhe ka vizibilitet fantastik ne rrugen kryesore. Vlen per tu permendur se tre dritare te ketij apartamenti, kane pamje nga rruga kryesore, cka mund te sherbeje per reklamimin e biznesit tuaj.

Per nje vizite prane tij apo me shume ddetaje mund te na kontaktoni.

 

Features

Location