Shitet apartament dublex prane Kompleksit Dinamo.

Shitet apartament dublex prane Kompleksit Dinamo.

Shitet apartament dublex prane Kompleksit Dinamo. Apartamenti ndodhet ne nje ndertese private, ne katin e III-te dhe te IV-te.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.