Loading...

e 1 ballkon te madh. Orientimi i tij eshte Lindje si dhe ka ndricim te bollem nga drita natyrale. Afersia me institucionet qe ka prane, Bulevardin e Ri, bizneset e bejne jetesen me komode, por mund te jete nje mundesi shume e mire investimi me prona per qiradhenie.

e 1 ballkon te madh. Orientimi i tij eshte Lindje si dhe ka ndricim te bollem nga drita natyrale. Afersia me institucionet qe ka prane, Bulevardin e Ri, bizneset e bejne jetesen me komode, por mund te jete nje mundesi shume e mire investimi me prona per qiradhenie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.