Shitet dyqan prane zones se 21 Dhjetorit

900,000€

Pershkrimi

Shitet dyqan prane zones se 21 Dhjetorit, ne pallat te ri dhe cilesor te sapo perfunduar. Hapesira e tij eshte lene per tu modifikuar apo ndare ne varesi te biznesit qe do te ushtrohet ne te. Lartesia e tij eshte 5 m dhe fasada e tij e xhami i shton vleren dhe mundesine e reklamimit. Ky dyqan mund te sherbeje per biznese te ndryshme, si laborator, bar kafe , klinika e te tjere.

Per me shume detaje dhe nje vizite ne prone jeni te mirepritur.

Features

Location