Shitet Godine 2 kateshe dhe truall prane QTU

€1,500,000

Pershkrimi

Shitet Godine 2 kateshe dhe truall prane QTU. Aktualisht ne gjendje pune dhe 200m nga rruga dytesore ne km 5, pa  vajtur tek QTU. Kjo godine eshte e oganizuar ne 2 kate nga 1000 m2 secili dhe lidhet me shkalle te brendshme. Gjithashtu ambienti ne katin e pare ka te vendosur ashensor industrial mallrash per magazinimin e stokut ne katin e dyte.Trualli ne rreth e perqark kesaj godine eshte 2000 m2 dhe mund te sherbeje per parkim apo ndertim objekti per te shtuar godinen. Vendodhja eshte e favorshme po ashtu dhe godina me truallin perreth..

Per t’iu shoqeruar prane ketyre ambienteve mos nguroni te na kontaktoni.

Features

Location