Shitet Godine prane Institutit te Higjenes

€330,000

Pershkrimi

Shitet Godine  prane Institutit te Higjenes, multifunsionale per dyqan dhe rezidence banimi. Godina eshte 3 kateshe ku kati perdhe eshte i pershtatshem per biznese te ndryshme si klinika, zyra e te tjere. Dy katet e siperme mund te perdoren per biznes gjithashtu apo apartamente banimi. Hapesirat e brendshme jane lene te hapura, pa ndarje pervec katit te fundit per ti perfunduar bleresi sipas deshires dhe funksionit te biznesit. Katet lidhen me shkalle te brendshme te cilat ndajne dyqanin me katet e siperme. Cmimi per zonen eshte i mire ndaj mos hezitoni te na kontaktoni.

Features

Location