Loading...

Shitet shtepi dhe truall ne Petrele

150,000€ €

Pershkrimi

Shitet shtepi dhe truall ne Petrele. Shitet shtepi e vjeter ne Petrele, e pozicionuar poshte ne nje kodrine mbi lume. Siperfaqja e shtepise eshte 50 m2 dhe trualli perqark eshte 300 m2 ne nje certifikate. Ngjitur me truallin eshte toka-are ne certifikate orej 2500 m2 qe perfshihet ne cmim total.

Per ta vizituar nga afer na kontaktoni.

Vendodhja