Shitet shtepi e vjeter ne Sauk

135,000€ €

Pershkrimi

Shitet shtepi e vjeter ne Sauk. Shtepia disponon certefikate pronesie, me siperfaqen e ndertimit 100 m2 dhe 250 m2 oborri. Realisht, oborri 390 m2 dhe ka akses nga dy rruge. Vendodhja eshte e favorshme.

Per nje vizite prane saj, na kontaktoni.

Features

Location