Shitet shtepi ne Priske te Madhe

45,000€

Pershkrimi

Shitet shtepi ne Priske te Madhe me truall 300 m2 dhe toke 470 m2. Shtepia eshte e vjeter por ka dokumenta te rregullta pronesie ndertimi prej 70 m2. Ajo ka nevoje per rikonstruksion apo mund te zhvillohet per te rritur siperfaqen e ndertimit bazuar ne siperfaqen e truallit prej 300 m2. Gjithashtu ngjitur me kete shtepi ka mundesi per tu zgjeruar por kjo eshte ne varesi te bleresit.

Per nje vizite prane saj apo me shume detaje jeni te mirepritur.

Location