Loading...

Shitet toke ne Priske te Madhe

82,000€

Pershkrimi

Shitet toke ne Priske te Madhe.

Toka ka nje siperfaqe prej 1480 m2 dhe ndodhet buze rruge. Ajo eshte e pershtatshme per ndertim pasi ka afer lehtesira si rrjetin elektrik dhe kanalizime te tjera.

Per me shume informacion na kontaktoni.

Vendodhja