Shitet Ullishte prane Liqenit Sauk

€100,000

Description

Shitet Ullishte prane Liqenit Sauk, terren i pjerret dhe i pershtatshem per ndertimin e shtepise suaj te endrrave. E gjithe ullishtja ka pamje fantastike mbi Liqenin e Xhebrahimsit dhe gjelberimit perreth tij. Gjithashtu kjo ullishte ka mundesi zgjerimi ne rast interesimi.

Per t’ju shoqeruar prane kesaj mrekullie natyrore, mos nguroni te na kontaktoni.

Location