Shtepi private per qira prane Ures se Shkozes

1,500€ per muaj

Pershkrimi

Shtepi private per qira prane Ures se Shkozes. Shtepia eshte  3-kateshe, e ndertuar ne nje truall me siperfaqe 416.5 m2 dhe siperfaqe ndertimi 140 m2 kati i pare dhe nga 160 m2 dy katet e tjera.

Shtepia per momentin eshte e banueshme ne katin i dyte te saj, kati i pare eshte i organizuar si nje apartament dhe kati i trete eshte lene nje hapesire pa ndarje.

Shtepia mund te perdoret per kopesht, qender kursesh, ambiente zyrash, klinika te ndryshme, etj. Infrastruktura ne permiresim e zones dhe vazhdimi e perfundimi i segmentit te Unazes se madhe e ben kete prone me te vlefshme dhe shume lehte te aksesueshme.

Per me shume informacion, dhe nje vizite prane saj na kontaktoni.

Location