Loading...

Toke per shitje me plan zhvillimi ne Vaqarr

60€ per m2

Pershkrimi

Toke per shitje me plan zhvillimi ne Vaqarr. Toka ndodhet prane rruges nacionale Tirane -Durres. Infrastruktura eshte e rregullt, rruga eshte e asfaltuar, energjia elektrike eshte per shfrytezim industrial. Kjo toke ne planin e ri Urbanistik eshte e shfrytezueshme per ndertim.

Toka ka forma te rregullt drejtkendesh me permasa rreth 60 me 200 meter. Gje qe krijon mundesi per shfrytezim maksimal.

Cmimi eshte shume i mire per zonen dhe vendndodhjen qe ka.

Per me shume informacion mund te na kontaktoni.

Vendodhja