Vile per shitje ne rezidencen “Vala Mar” ne Gjirit te Lalzit

€250,000

Description

Vile per shitje ne rezidencen “Vala Mar” ne Gjirit te Lalzit . Vilat dhe objektet e banimit gëzojnë komoditetin e të qënurit mjaftueshmërisht larg njëra nga tjetra (deri në 30 m) për të garantuar qetësinë dhe rehatinë individuale të banorëve.

Vila ka dy kate me siperfaqe ndertimi 176 m2 dhe siperfaqe toke 422 m2, verande 57 m2.

Vila ofron: Termoizolim/Hidroizolim;  Ndertime super cilesore;  Kubature e rregullt;  Fushepamje e hapur nga vila;  Hapesira te perbashketa te gjelberuara;  Mirembajtje dhe security me staf 24 ore;  Vende parkimi;  Zone ekskluzive dhe e preferuar per pushime dhe banim.

Pamja e mrekullueshme e bregdetit ranor të zonës do të jetë imazhi i parë dhe i fundit i ditëve tuaja në bregdet.

 

Location