Zyra per qira prane sheshit Skenderbej

€1,150 Per muaj

Description

Zyra per qira prane sheshit Skenderbej ne nje pallat te ndertuar ne vitet e fundit. Prona eshte apartament , por ka funksionuar gjithmone per zyra, pasi vendndodhja dhe orientimi eshte shume e pershtatshme per tu ushtruar aktivitet. Organizohet ne 3 ambjente pune, 2 tualete dhe ballkone.

Per me shume informacion mos hezitoni te na kontaktoni.

Location