Loading...

Zyre (apartament) per Qira prane Gardes

450€ per muaj

Pershkrimi

Zyre (apartament) per Qira prane Gardes, ne nje pallat relativisht te ri dhe me ashensor. Ky ambient eshte apartament por ka funksionuar gjithmone per zyra. Planimetria e tij eshte funksionale dhe ka hapesira te bollshme.

Per nje vizite prane tij jeni te mirepritur.

Vendodhja