Property Status: Për Shitje

175 Properties Found

Shitet toke ne Lalez

Lalëz, Albania

Show details

Description

Shitet toke ne Lalez, paralel me plazhin e Shen Pjetrit dhe fshatrat…

Price €327,000
Show details