Loading...

Property Type: Zyrë

33 Properties Found

Zyre per qira ne ishbllok

Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Albania

Trego detajet

Pershkrimi

Zyre per qira ne ishbllok, ne nje pallat cilesor dhe prestigjioz. Ambientet…

Cmimi 1,500€
Trego detajet

Zyre per qira prane Piramides

Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë, Albania

Trego detajet

Pershkrimi

Zyre per qira prane Piramides ose Blv. Deshmoret e Kombit. Ajo ndodhet…

Cmimi 2,100€
Trego detajet