Property Feature: Verandë

62 Properties Found

Apartament me qira prane Gardes

Rruga Ibrahim Rrugova, Tiranë, Albania

Trego detajet

Pershkrimi

Apartament me qira prane Gardes. Apartamenti eshte 2+1 me verande dhe 1…

Cmimi 1,500€ Per muaj
Trego detajet

Ambient per zyra me qira

Rruga Ismail Qemali, Tirana, Albania

Trego detajet

Pershkrimi

Ambient per zyra me qira. Ambienti ndodhet ne nje prej rrugeve kryesore…

Cmimi 1,500€ per muaj
Trego detajet