Loading...

Godine komerciale-magazine per shitje

Na kontaktoni

Pershkrimi

Godine komerciale-magazine per shitje, ndermjet City Park dhe Vore. Ky ambient ka territor perreth tij prej 4000 metrash. Siperfaqja e ndertimit te objektit eshte 1700 m2. Ai eshte i organizuar ne ambinte zyrash, magazinimi dhe prodhim. Vendodhja e tij eshte lehtesisht dhe buze rruges dytesore per ne Vore. Ndertimi i tij eshte bere 5 vitet e fundit me cilesi dhe aktualisht ato jane te dhena me qira. Gjithashtu si trualli po ashtu dhe ndertimi disponojne dokument hipotekor te rregullt.

Per te vizituar nga afer keto ambiente mos hezitoni te na kontaktoni.

Vendodhja