Loading...

Objekt biznesi per shitje

2,000,000€

Pershkrimi

Objekt biznesi per shitje, ndodhet ne km e I-re ne autostraden Tirane-Durres. Godina eshte 3-kateshe, ka sherbyer per prodhim dhe magazinim. Kati perdhe eshte i larte 4.8 meter nje pjese 8 metra. Kati i II-te ka lartesi 4.4 metra dhe kati III-te 3.8 meter. Siperfaqe e truallit eshte 3400 m2 dhe gjurma e ndertimit 1200 m2.

Kjo prone eshte nje opsion i mire per te ushtruar aktivitetin tuaj ose mund te gezoni nje qira te kenaqshme.

Per me shume informacion dhe nje vizite prane tij, jeni te mirepritur!

Specialet

Vendodhja