Loading...

Shitet Ullishte ne Mumajes

212,000€

Pershkrimi

Shitet Ullishte ne Mumajes, natyre fantastike dhe gjelberim pa fund. Terreni i saj eshte gjysme i pjerret dhe ne te ndodhen 250-300 rrenje ulliri. Cmimi eshte i favorshem ndaj nxitoni te na kontaktoni.

Specialet

Vendodhja