Loading...

Toke (Are) per shitje prane rruges nacionale Tirane-Durres

35€ per m2

Pershkrimi

Toke (Are) per shitje prane rruges nacionale Tirane-Durres. Toka ndodhet ne fshatin Sallmone Durres. Siperfaqja e kesaj prone eshte e madhe dhe ka vetem nje pronar. Planvendosje e ka te rregullt me permasa 215.3 xn246 meter dhe eshte e rrethuar ne 3 anet e saj. Infrastruktura e zones eshte e zhvilluar pasi ka biznese te tjera perreth.

Cmimi eshte shume i mire, 35 euro per m2.

Per me shume informacion dhe nje vizite, jeni te mirepritur.

Specialet

Vendodhja