Loading...

Toka per shitje ne kodrat e Liqenit te Tiranes

Na kontaktoni

Pershkrimi

Toka per shitje ne nje nder zonat me te mira te Tiranes ne kodrat e Liqenit. Kemi parcela te ndryshme, me intesitet ndertimi dhe me perspektive per ndertim. Pozicioni i saj eshte ne koder me pamje te lire. Cmimi varion nga 130-200 euro/m2. Mundesi shume e mire per investim.

Per me shume informacion dhe vizite prane saj, na kontaktoni

Vendodhja