Loading...

Toke (Are) per shitje ne Ysberisht

37,000€

Pershkrimi

Toke (Are) per shitje ne Ysberisht. Pozicionohet ne nje koder, tashme e kthyer ne nje lagje me shtepi private dhe me nje infrastruktere qe po zhvillohet dita-dites. Toka ka nje pozicion te mire, me ndricim nga dielli gjate gjithe dites. Gjelberimi perreth ja shton vleren kesaj prone. Eshte investim i mire per ndertimin e nje shtepie ose biznesi qe mund ti sherbej komunitetit perreth.

Per me shume informacion, na kontaktoni.

Vendodhja